5 onmisbare apps die jouw leven een stuk chiller maken!

Telefoon met apps

Ben je het zat om te jongleren met honderd dingen tegelijk en constant achter de feiten aan te lopen? Say no more! We hebben een lijstje samengesteld van 5 fantastische apps die jouw leven een stuk relaxter gaan maken. Of je nou een planning-wonder, een gezondheidsfreak, of een budget-baas wilt worden, deze apps zijn je nieuwe beste vrienden!

  1. Trello: Voor de organisatie-guru’s onder ons. Trello is als een digitaal prikbord waar je al je projecten, taken en dromen op kwijt kunt. Maak borden voor verschillende aspecten van je leven en sleep je taken van ’te doen’ naar ‘gedaan’. Super bevredigend!
  2. MyFitnessPal: Wil je fitter worden of die lockdown-kilo’s kwijt? MyFitnessPal is je go-to. Track wat je eet, stel je fitnessdoelen in en laat deze app je gids zijn op je gezondheidsreis. Bonus: het heeft een enorme database met voedingsmiddelen, dus zelfs je oma’s appeltaart kan je invoeren!
  3. Mint: Geldzaken, bah! Maar niet met Mint. Deze app helpt je je financiën op orde te krijgen door al je uitgaven, rekeningen en budgetten op één plek bij te houden. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent en waar je nog kunt besparen voor dat ene leuke uitje.
  4. Headspace: Even een momentje voor jezelf nodig? Headspace biedt geleide meditaties voor elk moment van de dag. Of je nu beter wilt slapen, minder stress wilt of gewoon een momentje van rust nodig hebt, deze app helpt je zen te blijven.
  5. Duolingo: Altijd al Italiaans willen leren voor die droomreis naar Rome, of Spaans om met locals te kletsen op vakantie? Met Duolingo leer je spelenderwijs een nieuwe taal, in slechts een paar minuten per dag. En het is nog gratis ook!

Dus daar heb je het, folks: 5 apps die je leven niet alleen makkelijker maken, maar ook een stuk leuker. Download ze vandaag nog en start met het upgraden van je dagelijks leven. En onthoud: Kwebler Nieuws is er altijd om je leven net dat beetje chillder te maken. Catch you later!