Kwebler bereikt mijlpaal van 5000 gebruikers

Joachim Hofman

Het christelijke sociale mediaplatform Kwebler heeft een opmerkelijke mijlpaal bereikt door meer dan 5000 gebruikers te verwelkomen. Opgericht in 2020 door de jonge ondernemer Joachim Hofman, heeft Kwebler zich snel ontwikkeld tot een belangrijk platform voor christenen wereldwijd die op zoek zijn naar een veilige en verantwoorde online gemeenschap.

Hofman, slechts 19 jaar oud, uitte zijn dankbaarheid voor de steun en het enthousiasme van de Kwebler-gemeenschap. “Het is ongelooflijk om te zien hoe ons platform is gegroeid en hoe het mensen bij elkaar brengt in een positieve en veilige omgeving,” zei hij. Kwebler onderscheidt zich door een gefilterd sociaal netwerk aan te bieden dat schadelijke content zoals scheldwoorden, online pestgedrag en ongepaste beelden automatisch blokkeert.

Naast standaard sociale mediafunctionaliteiten biedt Kwebler unieke diensten zoals vacatures, een marktplaats, en verschillende groepen, waarmee het platform een breed scala aan behoeften binnen de christelijke gemeenschap bedient. Het platform blijft zich ontwikkelen door voortdurend naar gebruikersfeedback te luisteren en de veiligheidsmaatregelen aan te scherpen, waardoor Kwebler een gewaardeerde ruimte is voor authentieke connecties en gedeelde waarden.