Ontdek de kleuren die bij jou passen met Laurien (19) – Kleurenanalyse

Laurien den Uijl (19)

In Hardinxveld-Giessendam biedt Laurien den Uijl, een gepassioneerde mode- en kleurenliefhebber, persoonlijke kleurenanalyses aan. Laurien’s interesse in mode en kleuren begon al in haar kindertijd. Ze ontdekte de kracht van kleuren door middel van kleurenanalyse en besloot vervolgens een cursus tot kleurenanalyst te volgen.

Bij Laurien Kleurenanalyse leert men welke kleuren het beste bij hen passen, gebaseerd op hun unieke kenmerken zoals oog-, haar- en huidkleur. Dit proces helpt niet alleen om er op je best uit te zien, maar voorkomt ook miskopen. Alle gekozen kleuren passen namelijk goed bij elkaar en versterken je persoonlijkheid. Dit is niet alleen handig voor je kledingkeuze, maar ook voor make-up, haarkleur, accessoires en sieraden.

Tijdens een kleurenanalyse, die plaatsvindt in Laurien’s gezellige huis, worden verschillende kleurensjaals gebruikt om direct te zien wat specifieke kleuren met je doen. Het resultaat is een persoonlijke kleurkaart met je beste kleuren, zodat je nooit meer twijfelt tijdens het winkelen.

Laurien werkt met 78 kleurdoeken, zes seizoenen en zes tinten goud of zilver om je look te verfijnen. De sessie, die ongeveer 1 tot 1,5 uur duurt, is niet alleen leuk omdat je de verandering direct ziet, maar ook omdat het Laurien enorm blij maakt om mensen in hun beste kleuren te zien.

Voor slechts €75 krijg je een gedetailleerde analyse en een handige kleurkaart. En als je achteraf nog vragen hebt, staat Laurien klaar om kosteloos met je mee te denken.

De kleurenanalyse bij Laurien is een investering in jezelf, waarbij je leert welke kleuren je natuurlijke schoonheid het best accentueren. Met deze kennis voorkom je miskopen en ga je altijd stijlvol de deur uit.