Pieter van der Leer: Drijvende kracht achter gepersonaliseerde financiële en pastorale diensten

Pieter van der Leer

Pieter van der Leer, gevestigd in Alblasserdam, is de veelzijdige ondernemer achter Van der Leer DV, waar hij zijn expertise in administratie en boekhouding combineert met zijn passie voor pastoraat en muziek. Op 29-jarige leeftijd biedt Pieter een breed scala aan diensten aan, gericht op ZZP’ers, particulieren en christelijke gemeenschappen.

Met kernwaarden als zorgvuldigheid, transparantie en persoonlijk contact, streeft Pieter ernaar om zijn cliënten volledig te ontzorgen op het gebied van financiën, hen coachend en op maat bedienend. Zijn werkzaamheden variëren van BTW-aangiftes tot volledige administratieve bedrijfsvoering, altijd met een specifieke afstemming op de wensen van de klant.

Innovatie staat centraal bij Van der Leer DV, met recente toevoegingen zoals een online klantenportaal voor inzichtelijke documentatie en communicatie, en een unieke postservice via antwoordnummer voor het eenvoudig doorsturen van fysieke documenten.

Naast zijn financiële diensten, biedt Pieter ook pastorale ondersteuning, gericht op jongeren, mensen met autisme, huwelijken en relaties, en randkerkelijken. Zijn betrokkenheid bij thema’s zoals autisme en homoseksualiteit getuigt van zijn diepe wortels in het christelijk geloof, dat de basis vormt voor al zijn werkzaamheden.

Op muzikaal gebied draagt Pieter bij als kerkmusicus, met een talent voor het improviseren tijdens erediensten en een voorkeur voor het doceren van orgel- en pianolessen. Zijn rol als organist in de Hervormde gemeente van Papendrecht onderstreept zijn toewijding aan het dienen van de gemeenschap door zijn muzikale gaven.

Pieter van der Leer bewijst dat het mogelijk is om een succesvolle onderneming te runnen die niet alleen financiële en administratieve diensten biedt, maar ook diep verbonden is met pastorale zorg en muzikale expressie, allemaal verankerd in een solide christelijk fundament.

Bezoek de website van Pieter: https://vanderleerdv.nl/