Beleef Pasen op een muzikale manier met ‘Kom en Zie!

Zoek je nog naar een bijzondere manier om Pasen dit jaar te vieren? Zoek dan niet verder! Op 23 maart hebben Tenira Sturm en Mark Brandwijk iets heel speciaals voor je in petto: het paasconcert ‘Kom en zie!’. Een avond vol muziek en bezinning, waarbij het Passie- en Paasevangelie centraal staan.

Tenira en Mark beloven een avond die je meeneemt op een reis door het verhaal van Pasen, verteld door prachtige muziek en ontroerende woorden. Ze laten zien hoe groot Gods liefde voor ons is, een liefde die zo sterk is dat Hij zijn eigen Zoon gaf om ons te bevrijden van schuld. En het mooiste van alles? Deze reis eindigt niet bij het kruis, maar bij de overwinning op de dood. Een boodschap van hoop en vreugde die we met elkaar mogen delen en zingen.

Je bent niet alleen; een getalenteerd ensemble vergezelt Tenira en Mark om deze avond onvergetelijk te maken. Aleida Groeneveld met haar viool, Janette Otterspeer op gitaar, Mark Westdorp op de contrabas en (bas)gitaar, en Jaap Klootwijk met percussie brengen elk hun eigen unieke touch aan het concert. En om het verhaal compleet te maken, deelt Maartje Lamberink-Kok haar gesproken woord, dat zeker zal raken.

Als je al in de stemming wilt komen voor het concert, kun je het boekje ‘Kom en zie’ van Maartje Lamberink-Kok bestellen. Zo begin je alvast met een hart vol verwachting aan deze muzikale paaservaring.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 1 februari, dus zet het in je agenda en zorg dat je erbij bent! Helaas kunnen gekochte tickets niet geannuleerd worden, maar wie wil er nou een avond als deze missen?

Wij kunnen niet wachten om jullie allemaal te zien op dit bijzondere paasconcert. Het belooft een avond te worden vol inspiratie, muziek en gemeenschap. Tot dan, en vergeet niet: de hoop van Pasen is iets om met iedereen te delen!

Tickets: https://markbrandwijk.nl/evenement/paasconcert-kom-en-zie-tenira-mark/