Hilde (18) is helemaal weg van trucks

Maak kennis met Hilde van Ewijk, een jonge vrouw wiens passie voor trucks zo groot is dat het je versteld doet staan. Op het puntje van haar 18e verjaardag heeft Hilde al een hele reis achter de rug in de wereld van deze gigantische voertuigen. Van het wassen van vrachtwagens tot het bouwen van trailers, ze heeft het allemaal gedaan en ze is nog lang niet klaar!

Vanaf haar negende was Hilde al gefascineerd door trucks. Deze passie leidde haar naar een bijbaantje waar ze vrachtwagens waste – ja, je leest het goed, wassen! Drie jaar lang stond ze daar, met de mouwen opgestroopt, ervoor zorgend dat elke vrachtwagen glom alsof hij zo uit de showroom kwam rollen.

Maar Hilde’s dromen reikten verder dan de wasstraat. Ze stapte over naar de opleiding en ging aan de slag in de trailerbouw, waar ze haar kennis over deze metalen reuzen nog verder uitbreidde. En nu, vers bij Van Heugten Transport, is Hilde klaar voor de volgende stap. Ze plant om een jaar of anderhalf in de loods te werken, maar haar ultieme doel? Zelf achter het stuur kruipen als chauffeur.

Hoewel haar truckspotter-hobby naar de achtergrond is verschoven, heeft Hilde haar camera niet opgeborgen. Nu legt ze de mooie momenten vast die ze beleeft met haar vriend, van vakanties tot dagelijkse avonturen. Maar één ding is zeker: haar liefde voor trucks blijft de drijvende kracht achter haar reis.

Dus, als je ooit een jonge, enthousiaste vrouw een vrachtwagen ziet besturen, grote kans dat het Hilde is, die haar droom leeft. We kunnen niet wachten om te zien waar deze reis haar brengt!

Houd Kwebler Nieuws in de gaten voor meer inspirerende verhalen zoals die van Hilde, die ons eraan herinneren dat met passie en doorzettingsvermogen alles mogelijk is. Tot de volgende keer!