Met Jorine’s platform zeg je dag tegen oppasstress!

Jorine

Zit je ook weleens met je handen in het haar omdat je geen oppas kunt vinden? Nou, je bent niet de enige! Maar geen paniek, Jorine uit Zuid-Holland heeft dé oplossing. Als moeder van drie weet zij als geen ander hoe lastig het kan zijn om een betrouwbare oppas te vinden die ook nog eens jouw waarden deelt. Daarom heeft ze een superhandig platform opgezet dat Christelijke gezinnen koppelt aan top-oppassers. En geloof me, dit wil je niet missen!

Het begon allemaal in 2019 als een klein projectje van Jorine, maar al snel bleek hoe groot de vraag was. Dus, wat begon als hobby, groeide uit tot een booming business. De inkomsten? Die gaan lekker terug het platform in, om het nog beter en gebruiksvriendelijker te maken. Want ja, bij Jorine staat kwaliteit voorop.

Even over de naam: het begon als ‘Reformatorisch’, maar Jorine’s droom is groter. Ze wil álle Christelijke gezinnen helpen, dus misschien komt er binnenkort wel een nieuwe naam. Ze heeft zelfs al www.christelijkeoppas.nl geregeld!

Het doel van het platform is simpel maar o zo belangrijk: Christelijke oppassers, gastouders, en gezinnen makkelijk met elkaar in contact brengen. Dus, woon je in de polder of in de stad, met Jorine’s platform vind je altijd je match. En, heb je een gouden tip of een briljant idee? Jorine staat altijd open voor feedback.

Dus, zeg maar dag tegen oppasstress en hallo tegen gezellige avondjes uit. Dankzij Jorine en haar platform zit jij nooit meer zonder oppas. Spread the word en hopelijk helpt dit platform jou net zo goed als vele anderen!

Zo, dat was ‘m weer voor vandaag. Blijf scrollen voor meer nieuwtjes en vergeet niet: bij Kwebler Nieuws houden we het luchtig en leuk. Tot de volgende!

Bezoek de website van Jorine: https://www.reformatorischeoppas.nl/