Pieter van der Leer brengt geloof en antwoorden naar jouw scherm

Ooit in een moment gezeten waar je je afvroeg hoe het geloof zich verhoudt tot het dagelijks leven, vooral als de zaken een beetje ingewikkeld worden? Wel, Pieter van der Leer heeft iets bijzonders voor je. Met zijn nieuwe reeks “Geloofs Video Boodschap” duikt hij in de diepe vragen rondom geloof, Bijbel en ja, zelfs hoe dit allemaal samenwerkt met uitdagingen zoals autisme.

Pieter, met een hart zo groot als zijn liefde voor het delen van Bijbelse inzichten, merkte op dat velen van ons soms worstelen met deze grote levensvragen. “Wat zegt de Bijbel hierover?” “Hoe kan ik mijn geloof in praktijk brengen?” En voor sommigen onder ons: “Hoe navigeer ik mijn geloof als iemand met autisme?”

Met een kop koffie in de ene hand en een Bijbel in de andere, brengt Pieter de antwoorden naar jouw scherm. Zijn video’s zijn meer dan alleen praatjes; het zijn hart-tot-hart gesprekken waarin hij zijn persoonlijke inzichten en verhalen deelt. Het is alsof je een goed gesprek hebt met een oude vriend, die toevallig veel over het geloof weet.

Of je nu op zoek bent naar bemoediging, duidelijkheid of gewoon nieuwsgierig bent, “Geloofs Video Boodschap” is jouw go-to. Pieter maakt de Bijbel toegankelijk en relevant, en laat zien hoe geloof een licht kan zijn op ons pad, in welke situatie we ons ook bevinden.