Kom naar Dordrecht en steun een goed doel!

Peter Wildeman met koor

Heb je zin in een avond vol prachtige muziek en wil je tegelijkertijd een steentje bijdragen aan een goed doel? Pak dan je agenda en noteer: zaterdag 23 maart 2024, want Dordrecht is die avond dé plek waar je moet zijn! De Grote Kerk opent haar deuren voor een bijzondere koorzangavond, georganiseerd voor de Jeugdbond met als doel de actie “Bijbel Binnen Bereik” van de JBGG te steunen.

Vanaf 19:00 uur kun je genieten van de prachtige klanken van Jongerenkoor Loïs, onder leiding van Peter Wildeman, Kinderkoor Jedaja aangevoerd door Cindy de Ronde, en het Jong Dameskoor Jedaja onder de vleugels van Kees Deurloo. Om de muzikale ervaring compleet te maken, zullen de organisten Martin Weststrate en Jonathan Deurloo je meenemen op een melodieus avontuur.

Maar er is meer! Naast koor- en orgelmuziek zullen ook Willian Timmerman met zijn viool, Desiree Kamp en Henriette Bronkhorst op de fluit, en Martine Duijkers met de fagot de avond verrijken met hun talent. En als kers op de taart zullen solisten Caroline Doorn en Rosalyn van Maaren je raken met hun soloperformances.

Jaco Stuut van de JBGG zal spreken, waarmee het doel van de avond, naast genieten van muziek, ook een moment van bezinning en inspiratie biedt. Het belooft een avond te worden die niet alleen het oor, maar ook het hart raakt.

Bestel je ticket: https://peterwildeman.nl/concerten/2024/03/23/koorzangavond-dordrecht-d-v-23-maart-2024/