Rehobothkerk in Rotterdam maakt een frisse start: Help jij mee?

Rehobothkerk Rotterdam

Heb je even? Mooi, want de Rehobothkerk in Rotterdam-Centrum heeft een verhaal dat je echt even wilt horen. Deze kleine stadsgemeente, ooit een bruisend centrum van geloof en gemeenschap, staat voor een enorme uitdaging. Door de jaren heen is de gemeente gekrompen en nu kijken ze aan tegen een begrotingstekort. Maar weet je wat zo mooi is? Er is nieuwe hoop!

Dankzij een krachtige beweging van gebed binnen de gemeente, is er een fris en ambitieus plan op tafel gekomen. De kerk gaat niet alleen een renovatie tegemoet om het lichter, duurzamer en onderhoudsvriendelijker te maken, maar transformeert ook in een missionair-diaconaal centrum. Denk aan multifunctionele zalen, knusse ’tiny houses’ en een woonruimte. Hoe cool is dat?

En het wordt nog beter: ze hebben al een aantal partners die mee willen bouwen aan deze droom, waaronder ICF Rotterdam-Noord en diverse diaconale en missionaire organisaties. Samen willen ze een positieve impact maken in de omliggende wijk, die wel wat extra liefde en aandacht kan gebruiken.

Nu komt het: voor deze droom is geld nodig. Zo’n 1,3 miljoen om precies te zijn. De gemeente hoopt € 100.000 op te halen met giften en nog eens € 300.000 met vriendelijke leningen. En hier kun jij een rol in spelen! Elk bedrag, groot of klein, kan helpen bij het realiseren van dit prachtige project.

Dus, voel je iets kriebelen? Wil je deel uitmaken van deze bijzondere transformatie? Je bijdrage, gebeden en support kunnen het verschil maken voor de Rehobothkerk en de gemeenschap eromheen. Laten we samen de handen ineenslaan voor dit mooie initiatief in hartje Rotterdam.

Steun de Rehoboth Kerk: https://rehobothkerk.nl/steun-rehobothkerk/