Zing mee met ‘Nederland en Oranje’ in de Bethelkerk Geldermalsen!

Mannenkoor Rehoboth
Mannenkoor Rehoboth

Liefhebbers van muziek en vaderlandse trots, opgelet! Op D.V. 26 april 2024 om 19:30 uur is de Bethelkerk in Geldermalsen dé plek waar je moet zijn. Het thema van de avond is ‘Nederland en Oranje’, een muzikale viering van onze nationale trots en verbondenheid.

De avond belooft een feest te zijn met optredens van het Mannenkoor Rehoboth uit Geldermalsen, onder leiding van Joost van Belzen, en het Kinderkoor De Kleine Lofstem, geleid door Jolanda van Dam. Beide koren zullen ons trakteren op prachtige liederen zoals ‘Mijn Nederland’, waar de blanke top der duinen het decor vormt, en het Gelders volkslied dat de liefde voor onze streek bezongt.

Maar dat is nog niet alles! De muziek wordt verrijkt met de klanken van het orgel gespeeld door Arie Kortleven en trompetgeschal door Maurice van Dijk en Gijsbert Kortleven, die de avond een extra feestelijke toon zullen geven.

De toegang is gratis, maar we houden een collecte bij de uitgang voor Stichting Ontmoeting. Deze stichting zet zich in voor mensen die worstelen met verslavingen, schulden en psychische problemen. Chris Gaasbeek zal een bemoedigend woord spreken over het belangrijke werk dat de stichting verricht.

Mannenkoor Rehoboth, opgericht in 1987, staat bekend om zijn rijke repertoire aan Psalmen en geestelijke liederen. Het koor, dat de ruimte om samen te zingen heeft gevonden in haar naam ‘Rehoboth’, nodigt zangers vanaf 16 jaar uit om mee te zingen en deel uit te maken van hun muzikale gemeenschap.